om træpiller

Vedvarende energikilde

Træpiller har store fordele i forhold til fossile brændstoffer. De er lavet af vedvarende materialer, såsom savsmuld. 52% af hele Letlands territorium er dækket af skove. På trods af udviklingen af skove til konstruktion og udvinding af basismaterialer – øges mængden af skove år for år. Dette betyder stabil adgang til råmaterialer og en konstant pris.

Bæredygtighed og stabilitet

Det er utvivlsomt dyrt at investere i et nyt varmesystem og derfor skal være rentabelt på lang sigt. På globalt plan er markedet for fossile brændsler meget ustabilt. Priserne på disse brændstoffer kan ændre sig på grund af uforudsigelige politiske beslutninger, selv flere gange om året! Til sammenligning har træproduktion og pris været moderat stabile i årevis, hvilket også bidrager til at sikre en stabil pris på træpiller.

Let at bruge

Kedler til centralvarme til træpiller er designet til at være så nem at bruge som muligt. Pillerne leveres i poser og er nemme at flytte og opbevare. Efter installationen – fungerer pillekedlen fuldstændigt autonomt. Alt, der er tilbage for ovnens ejer, er at fylde det op med pellets og rense asken et par gange i opvarmningssæsonen.

Enplus-certificerede pellets

Eccal sælger pellets fra flere producenter fra Østeuropa. De er 6 mm i diameter med et askeindhold, der ikke er højere end 0,5%. De produkter, der tilbydes af Eccal, er “Enplus” -certificerede A1-pellets (tysk standard for piller af højeste kvalitet). For at opnå “Enplus” -certifikatet testes vores produkter igen i laboratorier hele året. Resultaterne skal overholde de højeste kvalitetsstandarder.

Ikke-certificerede pellets

Mange Eccal-produkter er ikke certificeret med ”Enplus” -kvalitetsforseglingen. Selvfølgelig betyder det ikke, at kvaliteten af disse pellets er lavere. Disse er piller af tilsvarende kvalitet, som er populære i flere europæiske lande. På grund af reducerede omkostninger til kvalitetskontrol og -styring kan vi tilbyde analoge A1-produkter til en bedre pris.